Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

15 januari 21.13, Narkotikabrott, Linköping

Två personer gripna för narkotikabrott samt grovt vapenbrott.

19:10 Polis och ambulans larmades till en lokal i Ekholmens centrum där två män uppträdde märkligt, och befarades vara i behov av sjukvård.  

19:17 Polis var på plats. De två männen anträffades i Ekholmens centrum och kontrollerades av polis. De visade tecken på att vara narkotikapåverkade. Vid en kroppsvisitation anträffades misstänkt narkotika på personerna. Den misstänkta narkotikan var förpackad så att man kan anta att den var tänkt att sälja vidare. Även en skarpladdad pistol anträffades i anslutning till männen. De greps, misstänkta för narkotikabrott och grovt vapenbrott. De båda gripna är i 30 respektive 35-årsåldern.

De gripna kommer att få lämna prov för narkotikaanalys samt förhöras, och en åklagare kommer sedan ta ställning till om de kommer anhållas eller släppas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen