Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

16 januari 05.50, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Här följer ett urval av kvällen och nattens händelser. Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Jenny Widén.

04.00 Härryda, trafikolycka
På riksväg 40 vid Hindås har en bilist kört in i mitträcket. Troligen har han först kört på ett isblock som låg på vägen. Föraren klagar på smärta i en arm men behöver inte åka till sjukhus. Ingen misstanke om brott.

00.23 Vänersborg, misshandel
På Migrationsverkets boende Restad Gård har det varit bråk och en man har gripits för misshandel. Inga uppgifter om att någon har behövt åka med till sjukhus.

04.20 Gullspång, inbrottsförsök
På Ryttaregatan i Hova har någon försökt att ta sig in i en villa genom att bryta upp en altandörren. Troligtvis har inget blivit stulet. Polisen har kunnat säkra en del spår på platsen och en anmälan om försök till grov stöld genom inbrott har skrivits.

05.25 Skara, trafikolycka
På Björkelundsgatan har en lastbil och personbil kolliderat. Olyckan har skett i höjd med lastbilscentralen. Föraren av personbilen klagar på smärtor och undersöks av ambulanspersonal.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen