Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

16 januari 06.31, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Relativt lugn natt mot onsdagen i Östergötlands län.

Under natten mot onsdagen har polisens regionledningscentral hanterat 33 händelser rörande Östergötlands län. Ingen person har gripits.

Klockan 03:00 kontrollerades en bil och dess förare på E22 i höjd med Brånnestad. Föraren, som är i 20-årsåldern, saknade körkort och rapporterades för grov olovlig körning. Då han kört upprepade gånger utan körkort togs hans bil i beslag. Han misstänks också för rattfylleri under påverkan av droger.

Klockan 03:30 kontrollerades en person på Garvaregatan som gick runt och kastade smällare. Han var kraftigt berusad och omhändertogs för fylleri och fick sova några timmar i polisens arrest. En mindre mängd misstänkt narkotika anträffades på mannen och han misstänks för ringa narkotikabrott.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen