Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

16 januari 07.10, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens händelser.

22:53 Skadegörelse, Luleå
Polis beordras till en adress i Niemisel där någon försökt bryta sig in i en fastighet. Patrullen håller vittnesförhör, dokumenterar på platsen och upprättar en anmälan om skadegörelse.

23:50 Brand, Kalix
Larm inkommer om brand vid bandyplanen i Kalix. Det har brunnit i sekretariatet och byggnaden totalförstördes i branden. Patrullen höll förhör och upprättade en anmälan om skadegörelse genom brand.

00:44 Skadegörelse, Piteå
Polisen får samtal om skadegörelse utanför en port i centrala Piteå. Inga vittnen finns till händelsen. Patrullen upprättar en anmälan om skadegörelse.

01:59 Rattfylleri, Gällivare
En patrull stoppar och kontrollerar en bilist i Gällivare tätort. Föraren, en man i 20-årsåldern, medtas för provtagning och förhör. Han misstänks för drograttfylleri.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen