Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 16 januari 11:00

16 januari 09.23, Trafikolycka, vilt, Hällefors

Kollision mellan mindre lastbil och älg på Lv244 söder om Grythyttan

Kollisionen har varit kraftig med stora skador på bilen. Enligt initiala uppgifter är föraren chockad och älgen ligger skadad i diket. Skadeläget i övrigt gällande föraren är ännu okänt.

Eftersöksjägare, polis och räddningstjänst på väg till platsen.

UPPDATERING KL 10:00, Den tidigare platsangivelsen (Grecksåsar) visade sig vara felaktig. Olyckan har skett söder om Grythyttan där vägen f.n. är helt avstängd för trafik. Räddningstjänsten har just påbörjat att klippa upp bilen för att kunna ta ut föraren. Skadeläget för föraren är fortfarande oklart.

Enligt prognos från räddningsledaren kommer vägen att vara avstäng fram till ungefär kl 10:30.

NY UPPDATERING KL 11:00, Ena väghalvan är nu öppen för trafik förbi platsen. Föraren, en man född -96, är avförd med ambulans till USÖ. Oklart hur allvarligt skadad han är.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen