Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 16 januari 12:59

16 januari 11.20, Misshandel, Avesta

En man har gripits på Avesta vårdcentral i centrum. Mannen har agerat hotfullt och också slagit ett par andra patienter och en väktare.

Mannen är född 1985, och polispatrull är på plats för att närmare utreda vad som hänt.

Uppdatering 12:00.                                                                                                                                             Gripandet har hävts. Mannen är dock fortfarande misstänkt för brott, men beslut har fattats om att han ska underkastas en läkarundersökning jml §47 Lag om psykiatrisk tvångsvård, LPT. Då han dessutom visar tydliga tecken på att vara narkotikapåverkad ska han underkastas kroppsbesiktning, d.v.s. provtagning, misstänkt för ringa narkotikabrott bestående i eget bruk. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen