Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

16 januari 13.00, Stöld/inbrott, Jämtlands län

Efter inbrott och inbrottsförsök på bensinstationer vill polisen göra butiksägare extra uppmärksamma.

Vid 05-tiden på onsdagsmorgonen fick polisen samtal om inbrottsförsök på en bensinstation i centrala Älvsbyn, Norrbottens län. Två maskerade personer har kommit till bensinstationen i en bil och har där försökt krossa rutor.

Den 8 januari utsattes en bensinstation i Ånäset, Västerbottens län, för ett inbrott. Ett skyltfönster krossades och en större mängd tobak, samt frimärken stals.

Polisen misstänker att det finns en koppling mellan de båda händelserna och i nuläget finns ingen misstänkt. Vi vill därför göra butiksägare, främst på mindre orter, extra uppmärksamma.

Vi är även intresserade av allmänhetens hjälp. Vid iakttagelser av misstänkta fordon i närheten av butiker - anteckna registreringsnumret och kontakta polisen på 114 14. Vid pågående brott, ring 112.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen