Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 16 januari 16:16

16 januari 15.19, Trafikolycka, Borlänge

Ytterligare en olycka har skett på E16/RV 70 i höjd med Duvnäs.

SOS-Alarm meddelar att det har skett ytterligare en olycka strax norr om den första olyckan på E16/Rv70 i höjd med Duvnäs. Det skall vara två bilar inblandade i den olyckan.

Det är oklart om någon person har skadats i samband med denna olycka.

Bilister som trafikerar denna vägsträcka ombeds iaktta stor försiktighet med tanke på väglaget och att det har skett två olyckor i närheten av varandra.

UPPDATERING kl. 15.41

Föraren av den ena bilen har lyckats ta sig ur bilen och pratar nu med polisen på plats. Föraren verkar inte vara skadad. Föraren av den andra bilen sitter kvar i sin bil och ambulanspersonal undersöker personen just nu. Denne är dock vaken och talbar.

UPPDATERING kl. 16.14

En bilist är förd med ambulans till sjukhus med smärtor över bröstet och även andra delar av kroppen. De båda bilarna är bärgade  och polisen har nu lämnat aktuell olycksplats.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen