Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 16 januari 19:48

16 januari 19.38, Narkotikabrott, Eskilstuna

Man misstänks för ringa narkotikabrott och våldsamt motstånd.

18.11 Polisen fick ett samtal om att en person som saknade körkort skulle köra en personbil som var belagd med körförbud. Föraren hade setts köra bilen på Vasavägen och skulle, enligt vittnen, varit på väg att krocka ett flertal gånger. En polispatrull skickades till platsen.

18.29 När polis kom fram till platsen där bilen befann sig pågick ett slagsmål utomhus mellan ett flertal personer. Fler polispatruller larmades ut.

18.32 Slagsmålet avbröts och en person, en man i 30-årsåldern, omhändertogs av polis. Mannen belades med handfängsel och under ingripandet gjorde han motstånd och blev sprayad med OC-spray. Övriga inblandade i bråket ska ha lämnat platsen.

Mannen misstänks i nuläget för ringa narkotikabrott samt våldsamt motstånd och har tagits med för provtagning och kroppsvisitation.

Ingen person ska, enligt vad som har kommit till polisens kännedom, ha skadats vid slagsmålet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen