Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

17 januari 06.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Förutom ett flertal bränder har det varit en normal kväll/natt.

22.40 Töreboda, brand
Polis och räddningstjänst larmas till Ekagården där det ska brinna i ett garage med en husvagn uppställd. Orsaken ska vara en batteriladdare. Räddningstjänsten släcker och ingedn misstanke om brott.

22.48 Skövde, brand
Polis och räddningstjänst larmas till Timmervägen med anledning av att det brinner i en lägenhet. Branden sprider sig under natten och totalt brinner det i tre hyresfastigheter och alla boenden är evakuerade. Inga uppgivna personskador. Räddningstjänsten beräknar att hålla på under hela dagen med att släcka branden.

00.01 Vårgårda, brand
Vid Svarthall börjar det brinna i ett lasbilsdäck och branden sprider sig till lastbilsläpet. Räddningstjänsten släcker och ingen misstanke om brott.

02.57 Mölndal, inbrott
Polisen griper fyra personer i en bil i anslutning till att de gjort inbrott i Sängjättens lokaler. De har brutit sig in via varulagret. Oklart vid gripandet vad de kommit över.

03.28 Ulricehamn, trafikolycka
Vid Strandvägen är det en bilist som kör av vägen och in i ett träd. Föraren tar sig ur bilen och är oskadd. I samband med att bilisten körde in i trädet började bilen brinna.

05.16 Vänersborg, brand
Vid Petersbergsvägen börjar det brinna i en lägenhet i ett flerfamiljshus. Branden sprider sig i fastigheten upp på vinden och de boende evakueras. ERn person körs till sjukhus med rökskador.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen