Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

17 januari 17.18, Övrigt, Hässleholm

Polisen i Hässleholm söker vittnesuppgifter gällande iakttagelser i anslutning till bomben Verkstadsgatan / Viaduktsgatan, 190112.

Polisen i Hässleholm önskar i sin utredning gällande det farliga föremålet (bomben) kontakt med dem som har gjort iakttagelser av personer och fordon i området runt Verkstadsgatan/Viaduktsgatan, där det farliga föremålet (bomben) anträffades på förmiddagen lördagen 190112. Det kan exempelvis vara iakttagelser av bilar som inte är bekanta i området, bilar som det suttit personer i, bilar som stått onaturligt parkerade samt personer som rört sig onaturligt i området eller inte är bekanta i området. Även iakttagelser av personer eller fordon i övriga Hässleholm är av intresse i utredningen.   

Den tidsperiod som i nuläget bedöms som mest intressant är tidig morgon lördagen den 12:e januari från sex-sju-tiden fram till cirka 11-tiden på förmiddagen.

Tips och iakttagelser tas tacksamt emot via Polisens växel 114 14.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen