Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

18 januari 06.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg och till kvällen kommer Ulla Brehm.

22.43 Borås, drograttfylleri samt narkotikabrott.
En bilist kontrolleras på Björkhemsgatan och där visar föraren tecken på drogpåverkan varför han får följa med för provtagning. Man hittar även en mindre mängd misstänkt narkotika på honom som tas i beslag för analys.

23.11 Göteborg, förberedelse till stöld m.m.
En man kan gripas på Centralstationen med en väska som är preparerad för att undvika butikslarm. Han har även varit inne i någon butik då han misstänks för ringa stöld. Han visar även tecken på drogpåverkan varför han får följa med för provtagning.

01.26 Mölndal, rattfylleri.
En patrull försöker stanna och kontrollera en bilist på E6 men till en början visar han inga tecken på att vilja stanna. Efter ett kort efterföljande stannar bilisten självmant. Han blåser positivt varför han får följa med för provtagning.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen