Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 19 januari 02:40

18 januari 23.00, Mord/dråp, försök, Bromölla

Skottlossning, Bromölla

Boende på Ågatan i Bromölla larmade polisen om skottlossning i lägenhet. När polispatrull kom dit kunde man konstatera att någon avlossat skott inne i en lägenhet. De personer som befann sig i lägenheten är inte skadade.

Ärendet rubriceras inledningsvis som försök till mord. Lägenheten är av spärrad och kriminaltekniker ska genomföra en brottsplatsundersökning.

Uppdatering kl 02:30: En man och kvinna, född 91 respektive 93 befann sig i lägenheten då skottlossningen inträffande.

Bakgrunden till händelsen är oklar men någon form av bråk har uppstått då flera gärningspersoner kommit dit och knackat på dörren och en hotfull situation uppstod.

Efter skottlossningen försvann gärningspersonerna från platsen. För tillfället genomförs förhör av målsägande och teknikerna jobbar på platsen för att säkra eventuella spår.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen