Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

19 januari 06.15, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammandrag av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

06.16 polisen har från midnatt hanterat ett 60-tal ärenden av olika karaktär, de flesta har inte resulterat i någon brottsmisstanke. Ingen person har gripits för brott, men 9 har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och lika många för provtagning.

01.42 en inringare ringde till polisen om att hen precis hade fått en sten inkastad genom ett lägenhetsfönster på Långgatan i Jönköping. Polisen åkte till platsen och det visade sig att någon kastat in en större, ca 15 cm stor sten genom hönstret. Polisen genomförde en platsundersökning, spanade i omgivningarna med hund och en utredning om skadegörelse är påbörjad. Det finns inledningsvis ingen misstänkt.

01.55 bil i diket på länsväg 127 i Värnamo. En anmälare tyckte föraren såg påverkad ut och tog nycklarna till bilen. Polisen kom till platsen och tog med mannen som är i 45-årsåldern för provtagning misstänkt för grovt rattfylleri. Ingen personskada.

02.32 rutinkontroll av en bilist på Burserydsvägen i Smålandsstenar. Misstanke uppstår om att föraren, en man i 20-årsåldern, är drogpåverkad varför han får förlja med för provtagning och förhör. Misstanken gäller drograttfylleri och ringa narkotikabrott.

03.20 en polispatrull träffade på en påverkad man på Anderstorpsvägen i Gislaved. När han skulle omhändertas gjorde han sig skyldig till våldsamt motstånd mot poliserna. Han misstänks dessutom för ringa narkotikabrott, eget bruk och innehav av narkotika. Han fördes till polisstationen i Värnamo för tillnyktring och provtagning.

03.52 rutinkontroll av en bilist på länsväg 604 i Gnosjö. Förare är en man i 25-årsåldern som blir misstänkt för grov olovlig köärning eftersom han ssaknar körkort. Två passagerare, båda män i 25-årsåldern blir misstänkta för ringa narkotikabrott.

Inga grova brott eller andra allvarliga händelser har kommit till polisens kännedom.

 

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen