Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

19 januari 06.40, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammandrag av nattens polisverksamhet i polisområde Södermanland.

06.40 polisen har från midnatt hanterat ett 35-tal ärenden av olika karaktär. De flesta ärenden har inte resulterat i någon brottsmisstanke. Ingen person är gripen, två har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och tre har fått följa med för provtagning.

01.49 kvinna i 55-årsåldern anmäls försvunnen nordväst om Nyköping, se separat händelse.

03.30 en bilist kör av vägen framför en polispatrull på Munktellsgatan i Eskilstuna. När polispatrullen stannar visar det sig att föraren saknar körkort och dessutom verkar han vara drogpåverkad. Det är en man i 30-årsåldern som får följa med för provtagning och förhör, misstänkt för drograttfylleri och olovlig körning. En manlig passagerare i samma ålder för följa med för provtagning, misstänkt för ringa narkotikabrott.

Inga grova brott eller andra allvarliga händelser finns att rapportera om.

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen