Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

19 januari 07.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

En relativt lugn kväll/natt i länet enligt RLC. Presstalesperson under helgen är Stefan Gustafsson.

Kl 01.01 Vårgårda, brand i villa
Polis och räddningstjänst kallas till en villabrand vid Västergården. När man kommer fram är branden fullt utvecklad. I fastigheten bor en man född- 35. Rökdykare från räddningstjänsten söker igenom fastigheten och finner en kropp. Kroppen är ännu inte identifierad. Anhöriga till fastighetsägaren underrättade om branden och fyndet.
Då orsaken till branden ännu inte är klarlagd inleds förundersökning med rubricering mordbrand, platsen spärras av. Teknisk undersökning kommer att genomföras.

Kl 01.21 Töreboda, hot och våld mot tjänsteman mm
Polis kallas till en fest på Törsatorp. Enligt anmälaren så ska det vara ett flertal minderåriga på plats och även möjligen förekomma droger. Polis anländer och hinner avrapportera att det är stökigt och bråkigt på platsen. Polisen rapporterar sedan att de möts av våld och tvingas använda spray mm. En man född-99 grips. Han misstänks för våld och hot mot tjänsteman. Enligt uppgift från platsen har den gripne försökt att ta ifrån en polisman hans tjänstevapen, hotat att döda polisen, sparkat en polis och slagit den andra polisen.

Den gripne är även misstänkt för narkotikabrott genom eget bruk. Provtagning genomförs. Inga uppgifter om att någon polis blivit skadad fysiskt.   

  

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen