Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

19 januari 10.37, Misshandel, Jönköping

En gripen efter misshandel i relation.

07.54 en inringare kontaktade polisen om att hon hade blivit misshandlad i sin bostad av en man hon har en relation med. Polisen åkte till platsen, på landet sydost om Gränna.

08.17 polisen kom till platsen och påbörjade en utredning om misshandel i relation.

09.37 polisen har efter inledande förhör med den drabbade kvinnan fattat misstankar om att hon har blivit misshandlad genom slag i ansiktet och överkroppen av en man hon har en relation med. Mannen anträffades och greps på platsen, han är i 65-årsåldern och fördes till polisstationen för förhör. Den drabbade kvinnan har skador, som ej bedöms som allvarliga, efter misshandeln. Hon bedöms inte behöva akutsjukvård.

Polisen arbetar nu vidare med olika typer av utredningsåtgärder för att utreda vidare vad som hänt. Efter att mannen har förhörts kommer åklagare att fatta beslut om den fortsatta förundersökningen.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen