Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

19 januari 11.11, Stöld/inbrott, Linköping

Inbrott i byggcontainer i Mörtlösa.

06.27 en anmälare ringde till polisen om att ett inbrott i en byggcontainer hade upptäckt på Tjälvegatan i Mörtlösa. Enligt anmälaren har någon tagit sig in i en byggcontainer och där inne ska ett större antal verktyg och redskap ha stulits till ett värde av omkring etthundra tusen kronor.

Polisen har åkt till platsen och påbörjat en utredning om stöld genom inbrott och en brottsplatsundersökning är genomförd för att om möjligt söka spår efter tjuvarna. Det finns ännu ingen misstänkt i ärendet.

Polisen är angelägen om att komma i kontakt med personer som kan ha gjort iakttagelser av personer eller fordon i Mörtlösaområdet under natten. Tipsa polisen på 114 14 eller via tipsformuläret på polisen.se

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen