Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

02 januari 05.55, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

En relativt lugn natt enligt RLC, inga större händelser. Presstalespersoner under onsdagen är Stefan Gustafsson och Jenny Widén.

Kl 02.35 Göteborg, två gripna vid inbrottsstöld i lokal
Larmet löser ut i en lokal tillhörande en fastighet på F O Petersons gata. Polis och väktare åker till platsen. Det konstateras inbrott på platsen och polisen påbörjar sök med hund från brottsplatsen. Hunden hittar gods från lokalen i samband med spårning. En annan polispatrull stoppar två män i näromrområdet. Det hundsök som genomförs leder även fram till de två män som kontrolleras. Av denna anledning kan de båda männen gripas misstänkta för inbrottsstöld.   

Kl 05.14 Göteborg, inbrottsstöld i butik
Ett larm utlöser i en tobaksbutik vid Gustaf Dalénsgatan. Väktare har sett en eller flera personer inne i butiken via kamera.En ruta är troligen krossad. Väktare och polis åker till platsen. Innan man kommer fram, så får polisen vittnesuppgifter från platsen om att en eller två  personer lämnat på moped. Polisen konstaterar inbrott, oklart vad som tillgripits. Anmälan upprättas, ingen gripen.    

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen