Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

02 januari 08.05, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens händelser i Jämtlands län.

23.00 Trafikbrott, Östersund
Polispatrull stoppar och kontrollerar en lastbil längs Stuguvägen. En ordningsbot (böter) utfärdas till föraren eftersom denne kör en avställd lastbil och dessutom inte har skrapat rutorna.

03.13 Rattfylleri, Strömsund
Polispatrull stoppar och kontrollerar en personbilsförare längs länsväg 753. Föraren, en kvinna, blåser positivt i sållningsinstrumentet. Hon tas med till polisstation för provtagning. Kvinnan har 0,24 milligram alkohol per liter utandningsluft. En anmälan om rattfylleri upprättas och kvinnans körkort omhändertas.

04.38 Trafikbrott, Östersund
En lastbilsförare stoppas och kontrolleras vid trafikplats Fagerbacken. En ordningsbot utfärdas eftersom lastbilen är avställd och därmed har brukandeförbud.

05.18 Trafikbrott, Östersund
Polispatrull stoppar och kontrollerar en personbilsförare i närheten av Rannåsen. Mannen kör utan körkort. Han förhörs, en anmälan upprättas och han skjutsas sedan hem.

Övrigt: En person har omhändertagits enligt lob, lagen om omhändertagande av berusade personer.

En viltolycka har inträffat i länet, inga personskador uppkom.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen