Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 02 januari 11:42

02 januari 08.31, Trafikolycka, Linköping

Trafikolycka trafikplats Linköping Östra.

08.24 SOS-larm till polisen om att en trafikolycka inträffat på trafikplats Linköping östra där en bilist ska ha kört in i mitträcket i norrgående körriktning.

08.27 polisen är på väg till platsen.

08.42 bärgare och TMA-fordon är på väg ut till olycksplatsen som är i höjd med Gärstadverken. E4 i norrgående körriktning är avstängd tills vidare på grund av bärgningen och mycket skräp på vägbanan.

09.11 polisen har misstankar om att bilföraren, en man i 30-årsåldern är drogpåverkad. Han misstänks därför för drograttfylleri och även för grov olovlig körning eftersom han tidigare fått sitt körkort återkallat.

09.50 polisen är nu klar på platsen och trafiken flyter i begränsad omfattning under tiden vägen städas färdigt efter olyckan. Ca 100 meter vägräcke är nerkört.

10.15 allt arbete på vägen är nu klart och trafiken flyter normalt igen.

11.40 föraren är nu också misstänkt för dopingbrott och innehav av dopingmedel.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen