Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

20 januari 07.30, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens händelser i Västerbottens län.

En person har omhändertagits enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer under natten. Ytterligare två berusade personer har förts till sjukvård. 
Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

En viltolycka har inträffat i länet under natten, inga personskador har uppkommit.

Här följer ett urval av nattens övriga händelser:

23.06 Stöld av motorfordon, Skelleftehamn
En man anmäler att någon har stulit hans bil under tiden den stått på en parkering i Skelleftehamn på lördagskvällen. Troligen har gärningspersonen först stulit nyckeln ur hans upphängda jacka. Mannen gör en egen anmälan till PKC, polisens kontaktcenter.

00.14 Inbrott, Mariehem, Umeå
Okända gärningspersoner har brutit sig in i några förråd i ett lägenhetshus på Mariehem. Polisen åker dit och upprättar en anmälan om stöld genom inbrott. Det är oklart om något är tillgripet.

00.32 Rattfylleri, Holmsund, Umeå
Polis beordras till Holmsund där en personbil har kört in i ett staket. Föraren, en man i 50-årsåldern, blåser positivt i sållningsinstrumentet och tas med för vidare provtagning. En anmälan om rattfylleri upprättas.

00.47 Stöld, centrum, Umeå
Ordningsvakt på en restaurang i centrala Umeå har envarsgripit en man i 30-årsåldern som försökt stjäla sprit från en obevakad bar. Patrullen kan inte hålla förhör med mannen på plats eftersom han är för berusad. En anmälan om försök till stöld upprättas.

00.59 Misshandel, centrum, Umeå
Ordningsvakt har envarsgripit en man i 25-årsåldern på en restaurang i centrala Umeå. Mannen är misstänkt för misshandel. Polisen upprättar en anmälan om misshandel och avvisar sedan mannen från platsen.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen