Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

20 januari 09.49, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens händelser i Västernorrlands län.

Fyra personer har omhändertagits för fylleri och två personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

En viltolycka har inträffat i länet under natten, det finns inga uppgifter om personskador.

Här följer ett urval av nattens händelser i Västernorrlands län.

00.12 Trafikbrott, Kronholmen, Härnösand
Polis stoppar en A-traktor på Kronholmen. Föraren får en ordningsbot (böter) för onödig och störande körning med motordrivet fordon vid bostadsbebyggelse. Det innebär böter på 1000 kronor.

00.48 Trafikbrott, Sollefteå
Polis stoppar och kontrollerar en A-traktor i närheten av Norra Ådalsvägen utanför Sollefteå. Föraren får en ordningsbot för onödig och störande körning med motordrivet fordon vid bostadsbebyggelse. Det innebär böter på 1000 kronor. 

01.51 Trafikbrott, Härnösand
Polis stoppar och kontrollerar en personbil på E4 vid Utansjö, Härnösand. En anmälan om grov olovlig körning upprättas eftersom mannen som är i 60-årsåldern, saknar körkort. Bilen tas i beslag och bärgas från platsen.

03.12 Våld mot tjänsteman, Stenstan, Sundsvall
Polis beordras till en restaurang där en väldigt berusad kvinna finns. Då polispatrullen ska omhänderta kvinnan enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer gör hon kraftigt motstånd och är våldsam. En anmälan om våld mot tjänsteman och våldsamt motstånd har upprättats. Den misstänkta är en kvinna i 20-årsåldern.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen