Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

20 januari 09.56, Stöld/inbrott, Katrineholm

Inbrott på pizzeria.

08.33 en anmälare ringde till polisen och anmälde att ett inbrott hade upptäckts i en pizzeria i Högsjö, väster om Vingåker.

09.13 polisen är på plats och påbörjar en utredning.

09.49 polisen är nu klar med de initiala utredningsåtgärderna. Någon har gjort inbrott på pizzerian genom att bryta sig in och söka genom lokalen. Det är än så länge oklart vad som har tillgripits. Polisen har påbörjat en utredning om stöld genom inbrott och en brottsplatsundersökning är genomförd för att säkra spår.

Polisen är angelägen om att få hjälp med tips och iakttagelser från Högsjö under natten. Den som vet något, har sett misstänkta personer eller fordon är välkommen att tipsa polisen på 114 14 eller använda polisnes tipsformulär på polisen.se.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen