Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 20 januari 12:08

20 januari 11.23, Misshandel, Ljungby

Drottninggatan. Våldsam kvinna i livsmedelsbutik.

Polis kallas till en livsmedelsbutik på Drottninggatan med anledning av att en kvinna slagit en ur personalen i ansiktet. Den misstänkte kvinnan blev konfronterad för en misstänkt stöld och blev då aggressiv. Personalen, en kvinna i 45-års åldern, blev slagen i ansiktet och enligt initiala uppgifter gick kvinnans glasögon i sönder.

Den misstänkte kvinnan lämnade butiken innan polispersonal kom fram. Polisen söker efter kvinnan och har påbörjat en utredning om vad som har hänt på platsen.

12.00 Kvinnan är inte misstänkt för stöld. Hon är misstänkt för misshandel och polispatrullen har tagit upp en anmälan och hållit förhör med den anställde. Enligt initiala uppgifter är den misstänkta kvinnan inte okänd för butiken.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen