Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

20 januari 12.32, Stöld/inbrott, Strängnäs

Bostadsinbrott i centrala Strängnäs.

10.27 en anmälare ringde och anmälde att ett bostadsinbrott precis hade upptäckts i en fastighet med lägenheter på Trädgårdsgatan. Inbrottet kan ha inträffat från i fredags eftermiddag fram till det upptäcktes.

10.32 polisen är på väg till platsen.

10.55 polisen är framme på platsen och påbörjar utredningen.

12.07 polisen är nu klar med de inledande utredningsåtgärderna. Tjuven eller tjuvarna har tagit sig in genom att krossa ett balkongfönster. En utredning om grov stöld genom inbrott är påbörjad, men det är fortfarande oklart vad som saknas. Lägenheten är avspärrad i väntan på att polisens brottsplatsundersökare ska komma, sannolikt under morgondagen, och genomföra en brottsplatsundersökning.

Polisen är angelägen att komma i kontakt med personer som kan ha gjort iakttagelser i området Trädgårdsgatan - Nicandergatan - Nygatan. Tipsa polisen på 114 14 eller via polisens tipsformulär på polisen.se

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen