Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

20 januari 13.04, Stöld/inbrott, Linköping

Inbrott i två butiker i city.

11.28 en anmälare kontaktade polisen om att inbrott upptäckts i två butiker i galleria Filbyter på Stora Torget i Linköping. Tjuven eller tjuvarna har tagit sig in i butikerna genom att bryta upp ett galler. I den ena butiken är det oklart vad som stulits men i den andra saknas uppåt femtontusen kronor i kontanter och ett antal jackor.

11.42 polisen är på platsen och påbörjar en utredning om vad som hänt.

12.59 polisen är nu klar med en del av de inledande utredningsåtgärderna. Två utredningar om stöld genom inbrott är påbörjade och polisens brottsplatsunderökare har påbörjat en brottsplatsundersökning för att ta reda på tillvägagångssätt och om det finns spår att säkra efter tjuven/-arna.

Polisen är angelägen om att komma i kontakt med person som kan veta något eller ha gjort iakttagelser från området omkring galleria Filbyter innan inbrottet, som kan ha skett under morgonen. Tipsa polisen på 114 14 eller via polisens tipsformulär på polisen.se

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen