Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

21 januari 06.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Nedan följer ett urval av nattens händelser. Dagens presstalesperson heter Jenny Widén. Ikväll kommer Peter Adlersson.

21.57 Stöld, Skövde
Larm om inbrott på ett företag som ligger på Norregårdevägen. Väktare ser och följer efter en bil som lämnar platsen och polisen underättas. Den misstänkta bilen stoppas av polis och en man grips misstänkt för stöld. Han är även misstänkt  för vårdslöshet i trafik samt drograttfylleri. Mannen har under natten anhållits av jouråklagare.

22.27 Arbetsplatsolycka, Göteborg
En man som inandats misstänkt gas på sin arbetsplats förs till sjukhus med ambulans. Det har upptäckts en misstänkt gasläcka vid en matvarubutik på Borstbindaregatan. Det finns dock inga gasledningar i butiken utan gasen kommer troligen från ledningar utifrån. Butiken har utrymts och Räddningstjänsten är på plats. Uppdatering 21/1 kl. 06.32  Nya mätningar har gjorts och de är enligt uppgift godkända.

23.06 Stöld, Göteborg
Polis kallas till Gårdstens industriväg med anledinng av en pågående stöld av däck. Vid platsen anträffas en lastbil lastad med bland annat 5-6 båtmotorer som misstänks vara stulna. Motorerna tas i beslag. En man är gripen misstänkt för häleri.

00.22 Stöld, Göteborg
Larm om inbrott i en villa i Utby. Polis med hund spårar från huset, längs Utbyvägen och griper där en man misstänkt för inbrottet. Mannen har vid gripandet ett par bilnycklar på sig som går till bil parkerad i närheten. Den bilen är anmäld stulen.

02.54 Grov misshandel. Göteborg
Vid Jaegerdorffsplatsen anträffas en skadad man. Mannen som uppges vara knivskuren förs till sjukhus med ambulans. Skadorna uppges vara allvarliga men inte livshotande. Två personer, en man och en kvinna i 40-årsåldern, grips misstänkta för misshandeln. Omständigheterna är för närvarande oklara.

05.57 Trafikolycka Göteborg
Två bilar har krockat vid Falutorget. Inga uppgifter om personskador.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen