Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

21 januari 06.30, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Polisen har sedan 22-tiden i går hanterat ett 40-tal händelser i Östergötlands län.

00.27 Polisen fick samtal om två personer som setts olovligen ta sig in i en källare i en fastighet i Innerstaden, Linköping. När första patrullen var på plats bara några minuter senare kunde två män i 55-årsåldern gripas, båda misstänkta för inbrott.

----

00.51 Polis larmades till en bostad i Tannefors, Linköping, efter samtal från en man som uppgett att han blivit överfallen och misshandlad i sin bostad. Målsäganden fick åka till sjukhus, men ska inte vara allvarligt skadad. En anmälan om grov misshandel har upprättats, bostaden där brottet ska ha inträffat har spärrats av för att kunna genomföra en teknisk undersökning under dagen. I nuläget finns ingen misstänkt i ärendet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen