Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 21 januari 13:48

21 januari 11.27, Trafikolycka, Katrineholm

Kraftig halka! Personbil och lastbil i krock.

11:19 Polisen larmades till riksväg 55 i höjd med Strångsjö. Enligt de initiala uppgifterna ska en personbil och lastbil ha krockat. Skadeläget för de inblandade är ännu inte känt.

11:32 Ambulans på väg fram till olyckan åker in ytterliggare en trafikolycka. Strax norr om Strångsjö har en lastbil kört igenom mitträcket och blockerar trafiken.

11:35 Ambulans på plats på utlarmad olycka strax söder om Strångsjö. En personbil och en lostbil har frontalkrockat. Det råder totalstopp i trafiken, båda riktningarna. Skadeläget är fortfarande inte känt. Det råder kraftig halka på platsen!

12:13 Två personer är fastkklämda i bilen. Ambulanshelikopter är på plats.

12:35 Räddningsarbete pågår. Vägen befaras vara avstängd under flera timmar. Trafikanter uppmanas välja en annan väg.

12:55 Etterliggare en olycka med fler fordon inblandade har inträffat strax norr om olyckan där en lastbil kört igenom mitträcket. inga personskador har rapporterats. Olyckan tros ha uppstått i de kraftiga köbildningarna till följd av de två tidigare olyckorna.

13.05 Vid 12-tiden inträffade en singelolycka i Sköldingekorset, Katrineholm, där en personbil gled av vägen och ner i diket. När polis kom till platsen strax före klockan 13 var varken bil eller förare kvar på plats, en traktor hade hjälpt till att dra upp bilen på vägen igen.

13:22 De två drabbadade i personbilen hade båda skadats allvarligt. En av dem fördes med ambulanshelikopter från platsen. I nuläget kan skadeläget inte kommenteras ytterliggare. Lastbilen kommer bärgas är tagen i beslag för teknisk undersökning.

Vägen är fortsatt avstängd.

 Texten kommer att uppdateras.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen