Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

22 januari 06.36, Mord/dråp, försök, Värnamo

Explosion vid hus söder om Värnamo.

04.12 Polisen fick samtal om att det hade skett en explosion vid ett bostadshus, på landet mellan Värnamo och Rydaholm. Det var de boende i huset som larmade efter att ha vaknat av smällen.

04.29 Polis på plats. Ingen ska ha skadats i samband med explosionen, men det blev materiella skador på fastigheten. Polisens nationella bombskydd har kontaktats. Det ska inte föreligga någon pågående risk. Huset är avspärrat och det kommer att genomföras en teknisk undersökning så snart som möjligt. Brottsrubriceringen är i nuläget försök till mord och allmänfarlig ödeläggelse.

Det är för tidigt att säga om explosionen har att göra med konflikten mellan kriminella i Värnamo, som har pågått en tid, men det är något som polisen tittar på. I nuläget finns det ingen gripen eller misstänkt.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen