Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

22 januari 07.10, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av natten i Östergötland.

Polisen i Östergötland har hanterat 30 ärenden mellan klockan 22 och 06. Inga allvarligare brott har kommit till polisens kännedom. Två personer har frihetsberövats i samband med misstanke om narkotikapåverkan.

00.52 Polisen fick samtal om att en person klottrade på elskåp i Berga, vid aktivitetsparken. Polis kom dit och fick tag i en man i 25-årsåldern som hade färg på sina handskar och på sin jacka. Han verkade vara narkotikapåverkad och togs med för provtagning. Han är misstänkt för ringa narkotikabrott och skadegörelse.

05.35 Polis kontaktades av väktare som hade åkt på ett inbrottslarm i Skäggetorp, Linköping. Någon eller några ska ha tagit sig in i en skollokal. Eventuellt ska de ha blivit skrämda av väktaren, då det hittades flera bärbara datorer i ett trapphus, som misstänks ha stulits. Det är oklart om något mer har stulits. Datorerna kunde återlämnas till skolan. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen