Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 22 januari 08:14

22 januari 07.57, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Två personer har omhändertagits för fylleri och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett antal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

02:15 Singelolycka på E4 i centrala Skellefteå. En bil som kört av vägen. Inga uppgifter om några personskador. Anmälan trafikolycka utan misstanke om brott.

02:24 Stöld från butik öst på stan. Två personer som varit inne i butiken och tagit ett antal pizzor utan att betala. Polis har sökt av närområdet utan att påträffa någon misstänkt person. Polis har hållit förhör och kommer att upprätta en anmälan.

En viltolycka har anmälts till polisen under natten. Ingen person skadades i samband med olyckan.

Uppdatering 08:13

Stölden klockan 02:24 har inträffat i Umeå.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen