Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

22 januari 10.31, Sammanfattning vecka, Heby

Polisrutan Heby v. 4

                                              POLISRUTAN Heby kommun

Lite sent men jag vill ändå inleda med att önska DIG en god fortsättning på 2019. Jag vill också tacka för att ni hör av er med tips och iakttagelser av mystiska bilar eller misstänkta personer som rör sig i kommunen. Era tips är ofta avgörande om vi ska lyckas klara upp brott eller ännu bättre förhindra brott.
Min ambition är att göra Rutan mer läsvärd och om du har förslag till förbättringar är du välkommen att skicka ett mejl.

Redovisning av några av de anmälda brotten som inträffat mellan den 10/1-22/1:

Heby: Inbrott i bil på Vallavägen. Stöld av en mobiltelefon från en villa på Kyrkogatan där husägaren vaknade av att två okända personer befann sig i huset. Tjuvarna lämnade huset snabbt och sprang från platsen. Två män är misstänkta för narkotikabrott. Någon okänd har dumpat skräp vid Norrgården.

Tärnsjö: Stöld av bohag som förvarades på en veranda på Bryggargatan. Två liknande stölder har också gjorts på Stinsvägen. En körkortslös bilförare ertappades vid en trafikkontroll. En narkotikapåverkad bilförare stoppades vid Ärligbo.

Östervåla: Ett försök till kontokortsbedrägeri. Stöld av bohag från uthyrningsstugor vid
Sporthallen. En rattfyllerist har stoppats på LV 272. Många viltolyckor har inträffat utanför tätorten.

Morgongåva: Ett hemfridsbrott på Allévägen.

Harbo: En anmälan om misshandel som inträffat i hemmet. Smitning från trafikolycksplats på Övre Laksjövägen.

Vittinge: En anmälan handlar om ett databedrägeri.

Om du vill komma i kontakt med mig är min mejladress olle.rehn@polisen.se
OBS! Om det handlar om pågående brott ska du ringa 112.

Olle Rehn
kommunpolis

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen