Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

23 januari 06.15, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammandrag av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

06.15 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 20-tal ärenden av olika karaktär, de flesta dock utan att brottsmisstanke har uppstått. Ingen person har gripits, en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och en för provtagning.

00.29 en polispatrull genomförde en rutinmässig fordons- och förarkontroll av en bilist på riksväg 40 i Nässjö. Vid kontrollen visade det sig att bilföraren, en man i 45-årsåldern kunde misstänkas för grovt rattfylleri och grov olovlig körning och han fick därför följa med för provtagning. I bilen fanns en kvinna i 25-årsåldern som misstänks ha varit drogpåverkad och hon togs med för provtagning och förhör.

Inga grova brott eller andra allvarliga händelser finns att rapportera om.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen