Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

23 januari 13.04, Rån övrigt, Sundsvall

Rån och rånförsök i Stenstan.

Polis beordras till Stenstan efter samtal om bråk. När polisen kommer till platsen möter de en man som uppger att en man med våld tagit hans väska med dator. Den misstänkte mannen och en kvinna har sedan sprungit från platsen.

Målsägande har då sprungit efter, bråk uppstår och han tar tillbaka väskan. En annan man har då kommit fram och med våld har den mannen försökt förmå målsägande att lämna ifrån sig sin telefon. Målsägande lämnar inte ifrån sig telefonen utan springer från platsen.

Vid 14-tiden grips två personer, en man i 20-årsåldern och en kvinna i 25-årsåldern. Mannen misstänks för försök till rån och kvinnan misstänks för rån. Under eftermiddagen hämtades en tredje person, en man i 45-årsåldern, in till förhör. I nuläget misstänks han för rån.

Målsägande fördes med ambulans till sjukhus för kontroll.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen