Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 23 januari 16:30

23 januari 15.11, Trafikolycka, singel, Vingåker

A-traktor i singelolycka.

15.04 Larm om en singelolycka på Vannalavägen i Vingåker, där en A-traktor kört av vägen och ligger på taket i diket. Polis och räddningstjänst på väg.

15.45 I bilen färdades två flickor i övre tonåren. Det finns inga uppgifter om några större personskador. Ingen misstanke om brott från polisens sida.

15.58 Räddningstjänst på plats bevittnade en andra olycka, även den på Vannalavägen, där ytterligare en personbil ska ha åkt i diket. Det ska inte vara någon allvarlig avåkning, bilen fick hjälp av räddningstjänst på plats att ta sig upp på vägen igen. Det ska dock vara mycket halt väglag i området, Trafikverket kommer att gå ut och halkbekämpa.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen