Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

23 januari 20.13, Bråk, Vaggeryd

Tre personer gripna efter bråk i Skillingaryd.

16.40 Polisen fick samtal om ett bråk i en lägenhet i Skillingaryd. Flera polispatruller begav sig till platsen.

16.54 Polis på plats.

18.07 Efter många förhör lämnade polisen platsen med tre gripna personer. Samtliga är kvinnor i åldrarna 30-40 år. Bråket ska ha startat i en trappuppgång där en kvinna ska ha attackerat två andra kvinnor med någon form av tillhygge. De två kvinnorna som blev attackerade ska en stund senare ha sökt upp kvinnan och misshandlat henne. Ingen person blev allvarligt skadad i samband med händelsen, ingen har behövt sjukhusvård. Samtliga tre gripna är både målsägande och misstänkta. En av de tre gripna är misstänkt för försök till dråp, de andra två är gripna misstänkta för misshandel. Det finns fortfarande många oklarheter kring vad som egentligen har hänt på platsen, och händelsen kommer att utredas vidare.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen