Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

24 januari 06.51, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammandrag av nattens polisverksamhet i polisområde Södermanland.

06.50 polisen har från midnatt hanterat ett 20-tal ärenden i polisområde Södermanland, de flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Tre personer har gripits, ingen har omhändertagits eller tagits med för provtagning.

01.31 en polispatrull upptäckte några person vid ett par bilar på Solbergavägen i Åkers styckebruk. Vid kontrollen anträffades föremål som lämpar sig för att använda vid stölder. Vid en grundligare genomsökning anträffades även en ny spis samt frys som misstänks vara stulna. De tre personerna vid bilarna greps och fördes till polisstationen för förhör. Alla gripna är män, två i 35- och en i 25-årsåldern. Efter förhör anhölls alla tre av åklagare, skäligen misstänkta för stöld genom inbrott.

Inga andra grova brott eller allvarliga händelser finns att rapportera om.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen