Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 24 januari 09:45

24 januari 07.21, Räddningsinsats, Aneby

Larm om livlös person i Aneby.

06.14 SOS-larm till polisen om att en livlös person anträffats utomhus i Aneby. Polis, räddningstjänst och ambulans beordras till platsen.

06.29 polisen är framme på platsen. Livräddande åtgärder är påbörjade av räddningstjänsten.

06.35 personen, som inte visar några livstecken förs till sjukhus med ambulans.

07.04 polisen arbetar nu med att skaffa fram ytterligare information om vad som kan ha hänt. Polisen knackar dörr i närområdet omkring fyndplatsen som är i centrala Aneby. Det finns än så länge ingen misstanke om brott. Polisen kommer också snarast att söka efter anhöriga.

08.03 den anträffade livlösa personen har konstaterats avliden på sjukhuset. Polisen söker anhöriga. Fortfarande ingen brottsmisstanke.

09.40 polisen har nu underrättat de närmaste anhöriga om dödsfallet. Den avlidne, som är en man i 20-årsåldern, anträffades liggande livlös utomhus på Parkgatan i Aneby. Polisen har sökt information genom olika typer av undersökningar, bl a genom att knacka dörr i närområdet och även genom att undersöka den avlidnes kropp. Inget har framkommit som antyder att dödsfallet kan bero på ett brott och därför är ingen förundersökning inledd utan ärendet är att betrakta som ett sjukdomsfall. För att fastställa dödsorsaken kommer en rättsmedicinsk undersökning att göras av kroppen.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen