Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

24 januari 07.38, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens händelser i Västernorrlands län.

02.51 Drograttfylleri, Örnsköldsvik
Polis stoppar och kontrollerar en personbil på Hästmarksvägen i Örnsköldsvik. Du misstanke uppstår om att föraren, en man i 25-årsåldern, är påverkad av narkotika tas han med för kroppsbesiktning.

En anmälan om drograttfylleri, narkotikabrott eget bruk samt grov olovlig körning upprättas där föraren är misstänks. I bilen finns också en manlig passagerare som misstänks för ringa narkotikabrott, eget bruk.

04.28 Drograttfylleri, Sundsvall
Polis stoppar och kontrollerar en personbil på Norrmalm i Sundsvall. Misstanke uppstår om att föraren, en man i 20-årsålden, är påverkad av narkotika. Han tas med för kroppsbesiktning. En anmälan om drograttfylleri samt ringa narkotikabrott, eget bruk, upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen