Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

24 januari 20.46, Sammanfattning eftermiddag, Västerbottens län

Västerbottens län, en sammanfattning av eftermiddagens och kvällens händelser.

Det har under dagen varit problem med att publicera händelsenotiser på polisen.se. Här följer därför en sammanfattning av inkomna händelser från klockan 15.00.

15.01 Fylleri, Skellefteå, centrum
En man omhändertagen för fylleri utanför en butik i centrala Skellefteå och skjutsad till beroendeenheten vid Skellefteå lasarett.

15.48 Misshandel, Lycksele, centrum
Polis larmas till en adress där ett bråk pågår mellan flera personer. Det var lugnt på platsen när polisen anlände. En anmälan om misshandel har upprättats och förhör har hållits. Inga uppgifter om att någon av de inblandade ska ha varit i behov av sjukvård.

16.15 Trafikolycka vilt, Vindeln, Gladaberg
En personbil som kolliderat med ett rådjur. Inga personskador uppstod, men älgen skadades och har avlivats på platsen. En eftersöksjägare kallades ut för att ta hand om kroppen.

17.20 Trafikolycka vilt, Robertsfors, Granberget E4
En personbil som kolliderat med en ren. Inga personskador uppstod. Renen lämnade platsen och den aktuella samebyn har meddelats. Det ska ha uppehållit sig ett större antal renen på och invid vägen.

17.30 Trafikolycka vilt, Umeå, Bullmark
En personbil som kolliderat med två renar. Inga personskador uppstod. Renarna lämnade platsen och den aktuella samebyn har meddelats.

18.00 Trafikolycka vilt, Robertsfors, Sikeå E4
En personbil som kolliderat med en ren. Inga personskador uppstod, men renen dog vid kollisionen. Den aktuella samebyn har meddelats.

18.05 Trafikolycka vilt, Umeå, Flurkmark länsväg 364
En personbil som kolliderat med en ren. Inga personskador uppstod, men renen skadades vid kollisionen och den aktuella samebyn har meddelats. Det ska ha uppehållit sig ett antal renen på och invid vägen.

18.15 Trafikolycka vilt, Sorsele, Flakaträsk
En lastbil som kolliderat med flera renar. Inga personskador uppstod, men flera renar skadades vid kollisionen och minst en ren fick avlivas. Den aktuella samebyn har meddelats. Det ska ha uppehållit sig ett större antal renen på och invid vägen.

18.35 Trafikolycka vilt, Robertsfors, Yttre Ultervattnet länsväg 736
En personbil som kolliderat med en älg. Inga personskador uppstod. Älgen lämnade platsen och en eftersöksjägare har kallats ut för att spåra och kontrollera den.

18.57 Fylleri, Umeå, centrum
En kvinna omhändertagen för fylleri vid Vasaplan i centrala Umeå och skjutsad till tillnyktringsenheten vid Norrlands universitetssjukhus.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen