Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

24 januari 21.34, Sammanfattning eftermiddag, Jämtlands län

Jämtlands län, en sammanfattning av eftermiddagens och kvällens händelser.

Det har under dagen varit problem med att publicera händelsenotiser på polisen.se. Här följer därför en sammanfattning av inkomna händelser från klockan 15.00.

16.41 Trafikolycka vilt, Krokom, Tulleråsen-Nordannälden länsväg 340
En personbil som kolliderat med en älg. Inga personskador uppstod. Älgen lämnade platsen och en eftersöksjägare har kallats ut för att spåra och kontrollera den.

16.56 Stöld i butik, Östersund, Odenskogs industriområde
En man envarsgripen misstänkt för försök till stöld i en butik. Han ska ha burit på en specialpreparerad väska. Mannen misstänks även för ringa narkotikabrott genom eget bruk. Kroppsbesiktning (provtagning) har utförts och förhör har hållits.

18.00 Trafikolycka vilt, Krokom, Kaxhön
En personbil som kolliderat med ett rådjur. Inga personskador uppstod. Rådjuret lämnade platsen och en eftersöksjägare har kallats ut för att spåra och kontrollera det.

18.47 Trafikhinder, Östersund, Lit riksväg 87
Polis stängde tillfälligt av riksväg 87 i samband med en bärgning av en lastbil som kört av vägen tidigare under kvällen. Klockan 20.08 meddelade patrullen att bärgningen var avklarad och att trafiken flyter på som vanligt igen.

19.20 Trafikolycka vilt, Berg, Storsjö-Ljungdalen länsväg 535
En personbil som kolliderat med en älg. Inga personskador uppstod. Älgen lämnade platsen och en eftersöksjägare har kallats ut för att spåra och kontrollera den.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen