Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

25 januari 06.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

God morgon, dagens presstalesperson heter Ulla Brehm och i kväll arbetar Thomas Fuxborg.

22.02 Göteborg, olaga hot
Flera personer är inblandade i ett bråk i en lägenhet på Öckerögatan. På plats påträffar polispatrull två påverkade personer som omhändertas. En anmälan om olaga hot skrivs, i nuläget oklart vad som inträffat.

00.07 Ale, våld/hot mot tjänsteman
Samtal kommer in om en aggressiv man på Norra Klöverstigen. Polis kan på plats omhänderta en man för fyller. mannen anmäls för våld/hot mot tjänsteman i samband med omhändertagandet.

03.27 Göteborg, stöld genom inbrott
Vittne ser hur flera personer bryta sig in i containrar och stjäl byggmaterial på en byggarbetsplats i Bergsjön. En mörk skåpbil står i anslutning till brottsplatsen. Polis kan med hjälp av hund gripa tre män, den fjärde har lämnat i skåpbilen. En anmälan skrivs, i nuläget oklart vad som stulits.

04.46 Borås, stöld genom inbrott
Ett inbrott upptäcks på Nordängsgatan och polis åker till platsen. Ingen gärningsman finns kvar med blodspår kan säkras på plats, en ruta i en altandörr är krossad. Anmälan skrivs, oklart i nuläget vad som stulits.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen