Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

25 januari 17.00, Trafikolycka, vilt, Jämtlands län

Fyra viltolyckor på kort tid i Jämtland.

16.21: Olycka med personbil och rådjur på länsväg 677 efter Jämtängen. Oklart om rådjuret är skadad. Det försvann in i skogen. En eftersöksjägare rings in. Föraren klarade sig utan skador.

16.26: Olycka med personbil och rådjur på E45 vid Rörström. Rådjuret är skadat och ligger kvar i diket. Jägare kontaktas. Föraren skadades inte.

16.49: Olycka med personbil och rådjur på E14 vid Nyckelbacken, Sundsjö. Rådjuret avlivades på plats eftersom det var skadat. Föraren klarade sig utan skador.

16.58: Olycka med personbil och ren på riksväg 84 vid Ortholmen. Renen skadades och avlivades på plats av samebyn. Bilen är rejält tilltygad och behöver bärgas från platsen. Föraren klarade sig utan skador.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen