Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

25 januari 18.01, Uppdatering, Umeå

Ersboda, uppdatering gällande mord och mordförsök.

Förundersökningen går framåt och är alltjämt i en intensiv fas. Arbetet kommer också under helgen att fortsätta i oförminskad styrka.

Under eftermiddagen så har två män frihetsberövas och de sitter nu anhållna på sannolika skäl misstänkta för mord och mordförsök. Fler förhör har inplanerats med dem under helgen. Inga ytterligare uppgifter kommer under kvällen och natten att lämnas kring de anhållna männen.

Arbetet med dörrknackning fortgår under helgen i området. Polisen är fortsatt intresserade av att komma i kontakt med personer som vet något om händelsen eller som kan ha hört eller sett något i samband med händelsen. Iakttagelser och tips kan lämnas via telefonnummer 114 14.

Presskontakt
Malin Axroth, polisområdeskommunikatör i Västerbotten, finns tillgänglig för att svara på mediefrågor i dag fram till klockan 19.00.
Telefonnummer: 010-568 31 40

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen