Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

26 januari 07.16, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Fem personer har omhändertagits för fylleri och två personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett antal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:08 Trafikbrott Älvsbyn. Polis stoppar en bil i centrala Älvsbyn. Patrullen utfärdar ordningsbot för onödig och störande körning.

00:31 Misshandel Luleå. Knapphändig information. Ordningsvakt som ringer in om en misshandel på en restaurang. Polis har varit på plats och hållit förhör med inblandade parter. Anmälan misshandel.

00:49 Knivlagen Luleå. Polis stoppar och kontrollerar en bil på Hertsön. Föraren uppvisar tecken på att vara påverkad av narkotika och tas med för provtagning och förhör. Hon är i nuläget misstänkt för drograttfylleri och narkotikabrott eget bruk. Körkortet är omhändertaget. Passageraren bär kniv och är misstänkt för brott mot knivlagen. Kniven är tagen i beslag.

Två viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Ingen person skadades i samband med olyckorna.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen