Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

26 januari 08.01, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Fem, personer har omhändertagits för fylleri och två personer har medtagits misstänkta för drograttfylleri.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:05 Misshandel Mittpunkten, Östersund. Samtal om att ett flertal personer bråkar. Polis beordras till platsen. Patrullerna har hållit förhör på platsen, anmälan och motanmälan misshandel. Ingen uppgift om att någon behövt uppsöka sjukhus.

01:35 Brand Ragunda. Bil i diket som brinner mellan Lillänge och Stugun. Räddningstjänsten har släckt branden. Inga tecken på att någon befinner sig i bilen. Polis upprättar en anmälan om brand.

02:07 Brand Aspås, Krokom. Hus som brinner, ska vara helt övertänt. Inga personskador då fastigheten var obebodd. Huset helt nerbrunnet. Anmälan brand utan misstanke om brott. Ingen närmare information om brandorsak.

03:31 Trafikolycka Vallsundsbron, Östersund. Krockad bil på bron. Ingen person kvar på platsen. Polis till platsen för kontroll. Då bilen står illa till beslutar patrullen att bilen ska flyttas. En anmälan om tillgrepp av fortskaffningsmedel har upprättats.

Fem viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Ingen person skadades i samband med olyckorna.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen