Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 26 januari 22:15

26 januari 19.25, Misshandel, grov, Järfälla

Larmet till SOS säger att en man har påträffats utomhus i Jakobsberg med en skada i ena benet, oklart hur skadan uppkommit.

Flera patruller är beordrade till platsen för att få mer uppgifter från målsäganden och eventuella vittnen om vad som hänt.

Uppdatering klockan 19:50

Den skadade är förd till sjukhus med en skottskada i benet. En trolig brottsplats är lokaliserad och avspärrad i avvaktan på tekniker. Patrullerna håller förhör med personer som kan ha uppgifter att lämna i ärendet. Ingen är i nuläget gripen.

Förundersökning är inledd om synnerligen grov misshandel alt. försök till mord.

Uppdatering klockan 22:15

Tekniker är på plats och påbörjar undersökning av brottsplatsen. Patrullerna dokumenterar inkomna uppgifter och förhör. Dörrknackning pågår i fastigheter i anslutning till brottsplatsen. Den skadade är under vård på sjukhus, oklart skadeläge.

Brottsrubriceringen kvarstår och ingen är gripen i ärendet.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen