Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 27 januari 06:59

26 januari 22.28, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens händelser.

21:47 Inbrott, centrala Sundsvall

3 patruller larmades till ett pågående inbrott i centrala Sundsvall. Vittnen hade sett 3 personer springa från platsen. På platsen kunde patrullerna konstatera att en försterruta till förmodad kontrorslokal var krossad. Patrullerna sökte efter gäningsmännen i området med hund. Ingen person är påträffad och det är oklart vad som blivit tillgripet. Patrullerna skrev anmälan stöld genom inbrott och höll förhör med vittnen.

21:51 Rattfylleri, Sollefteå

Polisen fick samtal om en bil som gått i diket i Sollefteå där föraren verkade påverkad. Patrull beordrades till platsen och de påträffade föraren. Föraren som är i 55 års åldern fördes till Sollefteå sjukhus för provtagning och sedan vidare till polisstationen för tillnyktring. Mannen är en hörd på grund av berusning.

23:18 Rattfylleri, centrala Örnsköldsvik

Efter ett rutin stopp är en man i 30 års åldern misstänkt för rattfylleri då han blåt positivt i sållningsinstrumentet. Mannen fördes till polisstationen för provtaging. Mannen körkort omhändertogs, mannen frigavs efter provtagning och förhör.

23:46 Trafikkontroll, Tegelbruksvägen Arnäsvall, Örnsköldsvik

Trafikavdelningen i Örnsköldsvik har haft en trafikkontroll på platsen. Ett flertal trafikanter rapporterades för olika föreselser, bland annat hastighet och felaktig belysning.

00:01 Trafikolycka E4 bron, Sundsvall

En bil har kört in i räcket på E4 bron i Sundsvall och störningar i trafiken uppstod. Räddnignstjänst, ambulans och polis kallades till platsen. Polisen har inga uppgifter på att någon person ska vara skadad, patrull på platsen dirigerade trafik och skrev anmälan gällande trafikolycka utan misstanke om brott. Bilen har bärgats bort från platsen.

01:19 Misshandel centrala Örnsköldsvik

Patrull beordrades till parkeringen utanför Max i Örnsköldsvik gällande misshandel. En man i 20 års åldern hade blivit misshandlad av okänd gärningsman. Patrullen tog upp anmälan och höll förhör, inga uppgifter på att ambulans har varit på platsen.

Uppdatering av Peder Jonsson (06:58)

03:31 Ofredande/förargelse Stenstaden, Sundsvall. Polis utfärdar en ordningsbot sedan en man urinerat på Stortorget.

06:26 Trafikolycka Domsjö, Örnsköldsvik. Personbil som kört upp på Hörnettsrondellen. Inga personskador. Mycket halt på platsen. Polis upprättar en anmälan om trafikolycka.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen